Ercüment Çözer
Bahiskenti Üye

Anadolu Efes Kulübü, Turkish Airlines EuroLeague'de 2019-2020 sezonunun iptal edilmesi üzerine yayımladığı açıklamada, insan sağlığının her şeyin önünde olduğunu belirtti.
EuroLeague'de 2019-20 sezonu iptal edilirken şampiyon ilan edilmedi. Ayrıca, 2020-21 sezonunun bu sezonki 18 takımla oynanacağı duyuruldu.
Anadolu Efes'in Twitter hesabından yapılan açıklamada, "En büyük dileğimiz EuroLeague'de 2019-2020 sezonunun oynanarak tamamlanmasıydı ancak bu mümkün olmadı. ING Basketbol Süper Ligi kararından sonra açıkladığımız gibi kulübümüz için insan sağlığı her şeyin önündedir. En büyük temennimiz, salgının en kısa sürede dünya genelinde sona ermesidir." denildi.
"Bu Sezonki Emeğimizin ve Yatırımlarımızın Boşa Gitmediğine Eminiz"
Anadolu Efes'in bu sezonki yatırımlarının boşa gitmediğine vurgu yapılan açıklamada, ayrıca şu ifadelere yer verildi:
"Lider olarak normal sezonun 28 maçlık dönemini tamamlamamızı sağlayan değerli yöneticilerimize, antrenörlerimize, oyuncularımıza, çalışanlarımıza, partnerlerimize ve taraftarlarımıza bir kez daha çok teşekkür ederiz. ING Basketbol Süper Ligi'nde olduğu gibi EuroLeague'de de bu sezonki emeğimizin ve yatırımlarımızın boşa gitmediğine eminiz. Ülkemizi Avrupa'nın en önemli basketbol organizasyonu olan Turkish Airlines EuroLeague'de bir kez daha çok başarılı şekilde temsil ettiğimiz için çok gururluyuz."
Açıklama "Anadolu Efes Spor Kulübü olarak 2020-2021 sezonunda da mücadele ettiğimiz tüm organizasyonlarda şampiyonluk elde etme hedefiyle sahada olacak ve taraftarlarımızla birlikte 'Benim Yerim Burası' diyeceğiz." sözleriyle sona erdirildi.